Schoonheidssalon

schoonheidssalon-behandeling

Behandelingen en Massages

U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor rustgevende behandelingen speciaal voor de verzorging van uw huid maar ook voor massages, ontharing van uw gezicht en het verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

webecos

Webecos

Kenmerkend voor onze cosmetica is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Webecos voert een variété aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en body. De producten van Webecos zijn hypoallergeen en dierproef vrij. Daarnaast is onze cosmetica zelfgenezend en natuurzuiver.

Aanlsuitend op de huidverzorgingslijn voert Webecos een gelijknamige decoratieve lijn. Als basis zijn puur natuurlijke grondstoffen gebruikt in combinatie met vitamine E en Aloë Vera. In de lipstick, liquid foundation en lipgloss is een hoge beschermingsfactor toegepast. De collectie bestaat uit een varieteit van items en kleuren die een perfecte basis vormen voor zowel de dagelijkse make-up als de feest- en bruidsmake-up.

rustgevend

Huidverzorging

De basis voor een goede huidverzorging is de dagelijkse reiniging van de huid. Voordat de werkstoffen in een verzorgingsproduct hun werk kunnen doen. Nadat uw huid grondig is gereinigd kunt u uw huid verfrissen met een lotion. Tevens brengt het de PH-waarde naar een neutraal niveau.

Na een oppervlakte reiniging kunt u naar gelang het huidtype één a twee keer per week een dieptereiniging toepassen. De scrubs verwijderen dode huidcellen op een vriendelijke manier waardoor de zuurstofopname van uw huid verbeterd en de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

schoonheidssalon-ruimte

Om uw huidverzorging compleet te maken is het wekelijkse gebruik van een masker aan te bevelen.

Voor uw dagelijkse verzorging en om uitdroging te voorkomen, is het gebruik van een dag- en nachtcrème aan te bevelen. Bovendien beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf.