Kapsalon

kapsalon-fohn-wassen

Stijlvol voor weinig!

Dat een mooi en stijlvol kapsel niet duur hoeft te zijn bewijst kapsalon Golden Scissors. U wordt al geknipt voor € 13,50. Kinderen t/m 10 jaar worden zelfs
voor € 10,00 geknipt. Ook zetten wij hair extensions al vanaf €150! Klik hier voor een volledig prijs overzicht.

Epileren met touw

Naast knippen heeft Golden Scissors nog andere specialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw wenbrauwen en/of gezicht laten epileren met touw. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al. Volgens velen is dit veel minder pijnlijk. Daarnaast gebeurt het ook nog razendsnel.

Figuurtjes scheren

Wat wij ook veel doen is het het scheren van figuurtjes in het haar. Hier is een kort gedeelte haar voor nodig. Met het scheermes creëren wij de mooiste kunstwerken. Heb jij een wens? Kom eens langs dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

hairextensions

Hair Extensions

Bij een gratis intake afspraak kunnen wij u de vele kleuren, lengtes en mogelijkheden laten zien. Tijdens dit gesprek zullen wij met behulp van een kleurenring de juiste kleur van de hairextensions uitzoeken die het mooiste staan bij uw eigen haar. Daarbij kunnen wij u precies vertellen hoeveel hairextensions u nodig heeft voor een schitterend resultaat.

Wij werken met Hair Extensions van het merk Sangrá. Sangrá hair extensions zijn 100% natuurlijke menselijke haren uit verschillende delen van de wereld. De Hair Extension Range komt uit India. De dikte en textuur is het meest vergelijkbaar met Europese haar. Het heeft geen last van agressieve chemische behandelingen; Daarom is het van de hoogste kwaliteit. Sangra garandeert de oorsprong van het haar en de beste productiemethode voor het natuurlijke haar.

producten

Kwaliteitsproducten

De producten van Rusk staan garant voor kwaliteit. Voor ieder haartype is er een shampoo, ze hebben de beste conditioner en het mooiste stylingsproduct. Alle Rusk producten hebben de CFT-formule. Hierdoor is er minder van het product nodig voor een perfect resultaat. Rusk maakt gebruik van een baanbrekende technologie binnen de beauty industrie en houdt zich bezig met het ontwerpen van specifieke producten voor speciale behoeften. Dit doen zij met behulp van dynamische verpakkingen die direct in het oog springen, heerlijke geuren en bijzondere formules die speciaal zijn ontworpen voor professioneel gebruik in sallons.

De producten van Rusk zijn natuurlijke producten die niet op dieren zijn getest en sulfaat vrij zijn.